skip to main
|
skip to sidebar
Etiquetes
Aperitiu
Postres
Primers
Salsa
Sense glúten
segons
Estofat de vedella amb bolets
Vedella estofat
Read Article →
ESTOFAT DE VEDELLA 25 Kg de Vedella Jarret 6 Kg de ceba fregida 2 Kg de tomata crua 10 litres de fons fosc 3 llaunes de tres Kg de bolets 22...
Publicat per : enjordipares@gmail.com
1 Comments
Subscriure's a:
Comentaris (Atom)
Missatges més recents
Missatges més antics
Cercador
La meva llista de blogs
Directo al Paladar
Los franceses nunca lo reconocerán, pero el champán es en gran medida un invento inglés y esta es su verdadera historia
i-Recetas
Macarons rosa y frambuesa
Jordi Parés i Mozo
Turró de crocant (guirlache)
Les putes receptes de la iaia
Arròs negre amb llagostins. La polla en vinagre.
Velocidad Cuchara
Pudin de galletas Gullón, “sin gluten” y “sin lactosa”