Per a 5 persones
Ingredients:
- 2 filets de porc
- formatge de cabra a rodelles
- 1/4 de litre de vi negre
- 1 capsa de panses de Corint (150gr)
- 80gr. de pinyons
- gelea d'alguna fruita bosquetana (groselles, mores, gerds) una cullerada sopera
- farina, sal i pebre
Preparació:
El filet tallat a rodelles gruixudes (dos dits) i aplanar-lo una mica amb les mans, amb sal i pebre i enfarinat i ... plist plast a la paella.
Reduir el vi negre en un ansat.
Panses i pinyons fregits a la paella amb una mica d'oli i quan quasi bé estan, afegir-hi la gelea, i per últim el vi reduït.
Tots els ingredients damunt les rodelles de filet en una cassola pel forn.
La cassola al foc i que cogui tot junt una estona.
A sobre cada rodella de filet mitja rodella de formatge, i posar-ho al forn a rossejar.
El formatge també pot anar damunt d'una rodella de tomàquet, separat del filet.
Recepta cedida per l'Estel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada