Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 15 minuts.
Ingredients:
100 gr. de formatge fresc.
20 gr. de rúcula.
4 anxoves.
oli d'oliva.
olivada.
Preparació:
Piqueu la rúcula ben petita. Talleu les anxoves a bocins petits. Aixefeu el formatge amb una forquilla, afegiu-hi la rúcula,les anxoves, barrajeu-ho bé i afegiu un xic d'oli.
Feu com una mena de bola amb l'ajuda de dos culleretes i poseu-ho damunt la cullera. podeu decorar-ho amb una mica d'olivada, o be pinyons o be una mica mes d'anxova.
Esperem que us agradi.
TOTICLO.
20 gr. de rúcula.
4 anxoves.
oli d'oliva.
olivada.
Preparació:
Piqueu la rúcula ben petita. Talleu les anxoves a bocins petits. Aixefeu el formatge amb una forquilla, afegiu-hi la rúcula,les anxoves, barrajeu-ho bé i afegiu un xic d'oli.
Feu com una mena de bola amb l'ajuda de dos culleretes i poseu-ho damunt la cullera. podeu decorar-ho amb una mica d'olivada, o be pinyons o be una mica mes d'anxova.
Esperem que us agradi.
TOTICLO.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada