ESTOFAT DE VEDELLA
25 Kg de Vedella Jarret
6 Kg de ceba fregida
2 Kg de tomata crua
10 litres de fons fosc
3 llaunes de tres Kg de bolets
22 Kg de patates
Vi negre c/s
oli c/s
sal c/s
pebre c/s
canyella c/s
En primer lloc fregirem la vedella i les patates
Seguidament farem el sofregit amb la ceba, el tomàquet i les verdures de ferel fons fosc, si no estan molt torrades.
Afegirem la carn al sofregit i ho mullarem tot amb el fons.
finalment incorporem els bolets saltats i les patates que prèviament haurem fregit en oli.
Amanirem amb les espècies al gust, deixarem fer el xup-xup...
I ja ho veieu... un escàndol per 150 pesones...
VISCA!!!!
1 comentari:
VISCA;
L'Eva, la Claudia, l'E1001 Jordi, la Nieta, l'altre Jordi...
Gràcies...
Publica un comentari a l'entrada