NUBES (quantitat de l'altre dia)
10gr de gelatina neutra (1 sobre)
50gr de gelatina de maduixa o gerds
100ml aigua
150gr sucre
Sucre glas o maizena per arrebossar
. Posar a escalfar l'aigua i quan bulli baixar el foc i afegir la gelatina neutra i el sucre i anar removent, coure 5'.
. Incorporar la gelatina de maduixa i coure 5' més sense parar de barrejar.
. Deixar refredar
. Amb una batedora de barilles muntar la gelatina durant uns minuts (textura de merengue)
. Abocar en un taper folrat amb film transparent i estendre segons el gruix que vulguem
. Deixar reposar 12h a temperatura ambient
. Tallar amb la forma que es desitgi i arrebossar amb sucre glas o maizena
XUXES (GOMINOLES)
45gr gelatina de gust en pols
10gr gelatina neutra en pols (crec que equival a 6 fulles de la gelatina seca, però consultar amb un professional)
100ml aigua, llet o suc del que es vulgui
150gr sucre
Oli per untar els motlles
. Posar tots els ingredients en un cassó i coure 10' sense deixar de barrejar
. Untar amb oli els motlles i posar-hi la pasteta
. Deixar reposar 12h a temperatura ambient
. Desemmotllar i arrebossar amb sucre
XUXES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada