Coca d'albergínia i formatge de cabra


Ingredients

  • 1 làmina de pasta brisa* 
  • 2 albergínies mitjanes 
  • 1 rull de formatge de cabra 
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all 
  • 2 dl de nata líquida 
  • 3 ous 
  • oli d'oliva, pebre i sal 

  

* podeu fer la pasta brisa SENSE GLUTEN AMB:



  • 300 g de farina sense gluten 
  • 200 g de mantega
  • 70 g d'aigua
  • un ou
  • un pessic de sal

Barrejar la farina amb la mantega, la sal i l'ou. Anar-hi afegint l'aigua a poc a poc fins aconseguir una massa homogènia. Fer-ne una bola, embolicar-la amb film transparent i una hora a la nevera. Després de refredar-ho, estirar la massa amb un corró i forrar-ne el fons i les parets del motlle. La punxem i la posem al forn a 200 graus perquè es faci una mica.



Preparació de la coca

Rentem les albergínies, les despuntem i les tallem a daus. Les posem en un bol amb sal abundant deixant-les una mitja hora perquè perdin l'amargor. Transcorregut el temps, les esbandim bé i les escorrem.

Pelem i tallem la ceba i els alls. Escalfem una mica d'oli en una paella i ofeguem la ceba a foc lent fins que quedi ben daurada. Després afegim l'all i l'albergínia. Salpebrem, tapem i sofregim a foc lent, removent de tant en tant perquè no s'enganxi,




Batem els ous amb la nata. Afegim el sofregit anterior i el formatge trossejat. Repartim la barreja sobre la massa.

Posem al forn una mitja hora a 180 graus, deixant-la reposar una mica abans de servir.





Bon profit!!