Fondue al forn







Ingredients:


  • 1 pa rodó de quilo
  • 0,250 kg de formatge emental
  • 0,250 kg de formatge manxego semi
  • 0,250 kg de maionesa.
  • 1 ceba tendra grossa
  • una mica de vi blanc

Material i estris:

  1. paper de plata
  2. cullera i recipient fondo
  3. Forn

Preparació:



Agafar el pa i obrir-ne una tapa amb el ganivet, tot seguit amb l'ajuda del ganivet i/o les mans, buidar el pa i reservar la molla.

Ratllar la ceba tendra i reservar-la.

Ratllar els formatges i reservar-los.



Per preparar la farsa: en un bol gros preparar la barreja de la ceba tendra ratllada, els formatges, la maionesa i un rajolí de vi blanc. Remenar i ja estarà tot apunt per omplir el pa.

Farcir el pa amb la barreja, col·locar la tapa, i embolicar-lo amb paper de plata. Ben embolicat!





Ara toca una hora de forn a 180ºC, i ja estarà apunt.

Mentrestant podem aprofitar per torrar la molla que hem tret del pa.

Per servir-lo, el més divertit és col·locar-lo al centre de la taula i que cada comensal arranqui un tros de la crosta del pa i la suqui al formatge.


I això és tot. Que aprofiti!!!

TotiClo