Ingredients:
- 1 pa rodó de quilo
- 0,250 kg de formatge emental
- 0,250 kg de formatge manxego semi
- 0,250 kg de maionesa.
- 1 ceba tendra grossa
- una mica de vi blanc
Material i estris:
- paper de plata
- cullera i recipient fondo
- Forn
Preparació:
Agafar el pa i obrir-ne una tapa amb el ganivet, tot seguit amb l'ajuda del ganivet i/o les mans, buidar el pa i reservar la molla.
Ratllar la ceba tendra i reservar-la.
Ratllar els formatges i reservar-los.
Per preparar la farsa: en un bol gros preparar la barreja de la ceba tendra ratllada, els formatges, la maionesa i un rajolí de vi blanc. Remenar i ja estarà tot apunt per omplir el pa.
Farcir el pa amb la barreja, col·locar la tapa, i embolicar-lo amb paper de plata. Ben embolicat!
Ara toca una hora de forn a 180ºC, i ja estarà apunt.
Mentrestant podem aprofitar per torrar la molla que hem tret del pa.
Per servir-lo, el més divertit és col·locar-lo al centre de la taula i que cada comensal arranqui un tros de la crosta del pa i la suqui al formatge.
I això és tot. Que aprofiti!!!
TotiClo
Farcir el pa amb la barreja, col·locar la tapa, i embolicar-lo amb paper de plata. Ben embolicat!
Ara toca una hora de forn a 180ºC, i ja estarà apunt.
Mentrestant podem aprofitar per torrar la molla que hem tret del pa.
Per servir-lo, el més divertit és col·locar-lo al centre de la taula i que cada comensal arranqui un tros de la crosta del pa i la suqui al formatge.
I això és tot. Que aprofiti!!!
TotiClo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada