Ingredients:
- sucre: = pes que els ous sense clova
- xocolata: = pes
- mantega: = pes (he posat 180 g de mantega + 20 g d’oli de girasol)
- Farina de reposteria: =pes
- llevadura royal: 1 cullerada i mitja
En un recipient peseu els ous sense clova i reserveu-los.
Ratlleu la xocolata a velocitat 5, 7 i 9 durant 15’’ i reserveu-la.
Poseu els ous en el vas amb el sucre i programeu 5’ a tº= 40ºC i velocitat 5
Programeu 2' més sense temperatura
Afegiu la mantega que ha d’estar fora la nevera i bateu uns segons fins que quedi ben barrejat.
Afegiu la xocolata mòlta i torneu a batre
Barrejar el llevat amb la farina i amb la màquina en marxa aneu afegint la farina pel forat.
Unteu el motlle amb mantega i espolseu-hi farina i tireu-hi la massa.
Poseu-ho al form preescalfat a 150 ºC durant 45 - 50’.
Desmotlleu-ho i deixeu que es refredi sobra una reixeta.
Per servir-ho hi he fet una salsa de xocolata blanca i hi he afegit unes maduixes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada