Ingredients:
1 kg de tomàquets madurs
1/2 ceba tendre
2 minibriks petits de crema de llet (tipus light 18% mat. greix) 250 ml
una falca de parmesà reggiano o una bossa de parmesà, ratllat
oli
uns brots d'alfàbrega
pinyons
Preparació:
Triturar el tomàquet i la ceba, passar ho pel xino per eliminar les pells, afegir sal i si queda molt àcid posar una cullerada de sucre i guardar a la nevera.
En un cassó escalfar la crema de llet però sense que arribi a bullir, anar afegint el formatge i provar fins que quedi la crema ben perfumada del parmesà, retirar però no posar a la nevera.
Per l'oli d'alfàbrega:
Un bon raig d'oli amb els brots d'alfàbrega i uns pinyons. Triturar-ho al minipimer. Fer una mena de pesto molt líquid.
Muntar plat:
Repartir la crema de llet a la base del plat, afegir el suc de tomàquet i ceba i decorar per sobre amb l'oli d'alfàbrega.
Llest!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada