skip to main
|
skip to sidebar
Etiquetes
Aperitiu
Postres
Primers
Salsa
Sense glúten
segons
Foie de Porto i Armagnac
Aperitiu
|
Sense glúten
Read Article →
Ingredients: 1 Foie d'ànec net sense venes d'aproximadament 700 g. 1 got de vi de Porto 1 got d'Armanyac o Conyac/...
Publicat per : Unknown
0 Comments
Subscriure's a:
Missatges (Atom)
Missatges més recents
Cercador
La meva llista de blogs
Directo al Paladar
Esta venta de Conil nació tras el realojo de una familia por una riada. Hoy es no de los mejores restaurantes de la localidad
i-Recetas
Macarons rosa y frambuesa
Jordi Parés i Mozo
Turró de crocant (guirlache)
Les putes receptes de la iaia
Arròs negre amb llagostins. La polla en vinagre.
Velocidad Cuchara
Ensalada campera