skip to main
|
skip to sidebar
Etiquetes
Aperitiu
Postres
Primers
Salsa
segons
Sense glúten
Estofat de vedella amb bolets
Vedella estofat
Read Article →
ESTOFAT DE VEDELLA 25 Kg de Vedella Jarret 6 Kg de ceba fregida 2 Kg de tomata crua 10 litres de fons fosc 3 llaunes de tres Kg de bolets 22...
Publicat per : enjordipares@gmail.com
1 Comments
Subscriure's a:
Missatges (Atom)
Missatges més recents
Missatges més antics
Cercador
La meva llista de blogs
Directo al Paladar
Fideos con costillas de cerdo, la receta infalible que sorprenderá a todos en casa
i-Recetas
Macarons de chocolate y caramelo
Jordi Parés i Mozo
Torró de taronja i pòlvores de DUC
Les putes receptes de la iaia
Arròs negre amb llagostins. La polla en vinagre.
Velocidad Cuchara
Bacalao en salsa de tomate