Gelat de móres de romaguera

Read Article →
  Ingredients: 300 g de móres  200 g de sucre  800 g de llet  250 g de nata líquida per muntar  Preparació amb la thermomix o n...
Publicat per : Marta Simon
0 Comments

Palitos de parmesà, llimona i alfàbrega

Read Article →
Ingredients (12 unitats) 80 g de farina 30 g de formatge parmesà ratllat 20 g de mantega a daus 30 g d’aigua freda 2 cullerades ...
Publicat per : Eva Micaló i Farroni
0 Comments

Magdalenes de tomata i alfàbrega

Read Article →
Ingredients (16 unitats) 3 ous 150 g de farina 10 g de llevat royal 100 g de mantega a temperatura ambient 3 tomàquets sencers madurs ...
Publicat per : Eva Micaló i Farroni
0 Comments

Magdalenes d'espinacs i parmesà

Read Article →
INGREDIENTS   (16 unitats) ·        180 g d’espinacs cuits i ben escorreguts ·        200 g de farina ·        100 ml de llet...
Publicat per : Eva Micaló i Farroni
0 Comments