skip to main
|
skip to sidebar
Etiquetes
Aperitiu
Postres
Primers
Salsa
segons
Sense glúten
Pa parara pa pa
Ingredients:
200 llet
150 aigua
2 culleradestes d llevat premsat
200g farina fluixa
300g farina de força
50g del que volgueu (cereals...)
1 polsim de sal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Entrada més recent
Entrada més antiga
Cercador
La meva llista de blogs
Directo al Paladar
Este Rioja es el único vino español entre los mejores del mundo en relación calidad-precio, según Wine Spectator
i-Recetas
Macarons rosa y frambuesa
Jordi Parés i Mozo
Turró de crocant (guirlache)
Les putes receptes de la iaia
Arròs negre amb llagostins. La polla en vinagre.
Velocidad Cuchara
Ensalada campera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada