Ingredients:
Preparació amb la thermomix o no:
Renteu les móres, traient totes les fulles i branquetes.
- 300 g de móres
- 200 g de sucre
- 800 g de llet
- 250 g de nata líquida per muntar
Preparació amb la thermomix o no:
Renteu les móres, traient totes les fulles i branquetes.
Feu el sucre glas (15 segons a velocitat 9). També podeu desfer el sucre fent-lo bullir amb la llet i deixant-ho refredar a temperatura ambient.
Tritureu les móres amb la llet freda i guardeu la barreja a la nevera fins que sigui ben freda. un cop reposada coleu la barreja amb el xino o similar per treure els granets de les móres.
Munteu la nata: Amb la nata ben freda posar-la al bas amb les papallones a velocitat 3 i mig. Vigilar fins que la nata estigui muntada. Sempre podeu comprar la nata ja muntada.
Incorporeu la nata a la barreja que heu preparat abans.
Fiqueu la preparació al congelador. Cal barrejar-la de tant en tant, cada hora més o menys, perquè no es formin cristalls de gel, fins que quedi una textura cremosa. També es pot fer en una màquina de fer gelats (tot i que a mi no em va acabar de funcionar. Crec que n'hi havia massa quantitat de gelat per la meva màquina)
Tritureu les móres amb la llet freda i guardeu la barreja a la nevera fins que sigui ben freda. un cop reposada coleu la barreja amb el xino o similar per treure els granets de les móres.
Munteu la nata: Amb la nata ben freda posar-la al bas amb les papallones a velocitat 3 i mig. Vigilar fins que la nata estigui muntada. Sempre podeu comprar la nata ja muntada.
Incorporeu la nata a la barreja que heu preparat abans.
Fiqueu la preparació al congelador. Cal barrejar-la de tant en tant, cada hora més o menys, perquè no es formin cristalls de gel, fins que quedi una textura cremosa. També es pot fer en una màquina de fer gelats (tot i que a mi no em va acabar de funcionar. Crec que n'hi havia massa quantitat de gelat per la meva màquina)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada