Verat Macerat a l'estil "BAR TOLE"
Per aquesta recepta necessitem:
4 o 5 verats grossos
Vinagre de vi negre
Aigua
Sal
Llorer
Romaní
All
Pebre negre
i les espècies que hi volem afegir...
La recepta és molt i molt fàcil,
En primer lloc preparem un líquid de maceració amb totes les espècies, afegint-hi la meitat total d'aigua i la resta de vi negre, ho barregem tot plegat i ho reservem.
Tot seguit netegem els verats eviscerant-los i tallant tranversalment en rodanxes, aconseguint rodelles de més o menys 2 cm de gruix.
Seguidament afegirem el peix al líquid de maceració procurant que aquest cobreixi el conjunt i ho disposarem a la nevera per espai d'unes 24 o 36 hores segons ens convingui.
(Tenint en compte que és un mètode de conservació no hem de patir per tenir-lo més dies l'únic problema és que ens pot agafar més gust de vinagre).
Finalment i trancorregudes les hores pertinents ja podem gaudir del peixicu de la manera que més ens plagui, a "la papillot", a la planxa, al forn, arrebossat amb tempura o bé a l'andalusa o fins i tot així mateix en amanida, havent-lo desespinat primer.
Val a dir que és una excelent recepta,
fàcil de fer i económica i que satifarà
els plaers més exquisits, jeje.
1 comentari:
OJO, EM EN TOLE,QUE DESPRES NO FEM N HI EL PIT DE POLLASTRE JEJEJE.
Publica un comentari a l'entrada