Estofat de vedella amb bolets


ESTOFAT DE VEDELLA

25 Kg de Vedella Jarret
6 Kg de ceba fregida
2 Kg de tomata crua
10 litres de fons fosc
3 llaunes de tres Kg de bolets
22 Kg de patates
Vi negre c/s
oli c/s
sal c/s
pebre c/s
canyella c/s

En primer lloc fregirem la vedella i les patates

Seguidament farem el sofregit amb la ceba, el tomàquet i les verdures de ferel fons fosc, si no estan molt torrades.

Afegirem la carn al sofregit i ho mullarem tot amb el fons.

finalment incorporem els bolets saltats i les patates que prèviament haurem fregit en oli.

Amanirem amb les espècies al gust, deixarem fer el xup-xup...

I ja ho veieu... un escàndol per 150 pesones...

VISCA!!!!


1 comentari:

enjordipares@gmail.com ha dit...

VISCA;
L'Eva, la Claudia, l'E1001 Jordi, la Nieta, l'altre Jordi...

Gràcies...