Sardines amb Tomàquet, Albergínies i Olives Negres



Sardines per fer-les a l'estoig de vapor. 
Queden molt bones i la cuina no fa gens d'olor a sardina.

Ingredients

6 sardines, 1/2 dent d’all, 1 tomàquet, 4 o 5 fulles d’alfàbrega, 1/2 albergínia, 10 olives negres a la grega, 4cl d’oli d’oliva

Preparació

Netegi les sardines (escates i ventre) i posi-les sobre el filtre de l’Estoig vapor. Talli l’albergínia endaus molt petits i xopi-les amb oli d’oliva. Lamini l’all i l’alfàbrega. Talli els tomàquets a daus i barregi les verdures i també les herbes aromàtiques. Aboqui la barreja sobre les sardines i fornegi a 180°C de 15 a 20 minuts. Suggeriment: Pot preparar la mateixa recepta amb una orada petita sense cap. 20 minuts de cocció al forn.