Salsa tàrtara



La salsa tàrtara és molt fàcil de fer i acompanya molt bé carns a la brasa, patates bullides o al forn i fins i tot algun peix que us hagi quedat poc reeixit.

Els ingredients són:
Maionesa, que pot ser de pot, però ja que hi som, la podeu fer, un parell de culleretes de tàperes, una dotzena de cogombrets, un ou dur, julivert i, si us agrada, una culleradeta de mostassa. Alguna vegada, si en teniu, podeu afegir les cebetes aquelles en vinagre ( les que de vegades apareixen dins els pots d'olives tipus còctel. Mitja dotzena fa el fet.

Ho podeu picar tot amb el túrmix, o si teniu paciència, tallar-ho tot petit, llavors queda més gromoll i a mi m'agrada més. Un cop ben picat, barregen la maionesa i au! Fet!

Ja veieu que és ben senzilla i ràpida de fer. Penseu però de posar-hi julivert, és una mica l'essència de la salsa.

Bon profit!