El Pa dels Desitjos de la RALI (Bulgaria)
Ingredients:
1 kg de farina de força
250 ml d'aigua amb gas tèbia
2cc de sal
50 g llevat de parís
250 ml de llet tèbia
1 c/c sucre
2 ous
1 tassa de tallat d'oli
Elaboració:
1-Barrejar el llevat la llet i el sucre i reservar uns minuts
2-Barrejar amb la resta d'ingredients
3-Amassar bé per hidratar el gluten
4-Amassar 100 cops i deixar llevar fins a doblar el seu volum
5-Tornar a amassar 50 cops més i deixar llevar per doblar el seu volum
6-Tallar i treballar petites porcions de massa, enrotllar-les sobre si mateixes i posar paperets envolicarts amb paper de plata a dins.
7-Encamisar un motlle de 30 cm i disposar les porcions de pasta en el seu interior, pintar amb rovell d'ou
8-Tornar a llevar i enfornar a 180ºC durant 40 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada