ESCAMARLANS MACERATS AMB GINGEBRE I TE
Ingredients:
2 escamarlans
Sal d'escames
Te negre
Gingebre fresc
Oli
Per la tassa de peix
300 g Bresa de verdures
200 g Peix de roca
un fil d'Oli OOVE
2 c/c Te negre
1/2 c/c Pebre vermell picant
500 g d'Aigua
Elaboració:
1-En primer lloc elaborarem un fumet de peix similar a una americana ben concentrat, sofregirem ben bé les verdures que quedin ben rosses i també el peix que agafi color, hi afegirem l'aigua i deixarem bullir per espai màxim de 20 min, colarem i reservarem.
2-Tot seguit agafarem els escamarlans i els partirem pel mig i els amanirem amb una mescla de la sal, el te el gingebre i l'oli.
3-Els mullarem amb el fumet que hem fet anteriorment i els enfornarem a 230ºC durant 3/4 minuts.
4-S'ha de menjar ben calent!!!
5-Acompanyem les escamarlans amb un tap del caldo colat a últim moment.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada